Select Page

Khas Untuk Para Affiliate Di Malaysia…

Kini Anda Boleh Jana Income Melalui Affiliate Dengan Web Anda Sendiri Yang Dipenuhi Dengan 100+ Produk Sedia Untuk Dijual

Bersedia Untuk Jana Lebih Income Dalam Affiliate Marketing

Hai, saya Enrico Paragas, seorang internet marketer & aktif dalam affiliate marketing. 

Selepas beberapa kali cuba menjual produk affiliate, saya dapati ada beberapa masalah dalam ‘dunia affiliate’. Jadi hari ini, saya sediakan satu platform yang memudahkan kerja affiliate marketer seluruh Malaysia.

Luangkan 3 minit untuk baca maklumat tentang platform yang akan ubah landskap affiliate marketing di Malaysia.

Ramai Sifu Kata Affiliate Marketing Tu Mudah…

Tetapi kenapa masih ramai tak mampu jana sebarang income daripada affiliate marketing?

“Affiliate Marketing di Malaysia ada banyak ‘lompang’ dan kekurangan…”

Selepas beberapa tahun dalam dunia affiliate, saya telah melihat sendiri bagaimana affiliate marketing dilakukan di Malaysia.

Ada beberapa masalah utama dalam affiliate marketing di Malaysia antaranya:

BERTERABUR

Setiap pemilik produk menjual produk mereka di platform berbeza dan ianya menyukarkan ejen affiliate menjual produk

JURANG PERBEZAAN

Ejen affiliate yang masih baru tidak mampu nak lawan ejen yang sudah lama dari segi promosi & jualan

TAK EVERGREEN

Kebanyakan pemilik produk hanya menjual produknya ketika pelancaran sahaja. Selepas tamat, jualan ditutup dah.

Persoalannya ialah kenapa tak ada pusat atau hub khas untuk produk affiliate seluruh Malaysia dalam 1 platform sahaja?

Apabila semua produk affiliate seluruh Malaysia diletakkan dalam 1 platform yang sama, ianya bakal memudahkan ejen affiliate menjana income.

Jika di luar negara, ada platform seperti Clickbank, JVzoo & Warrior+. Pasaran untuk produk bahasa inggeris sangat luas merangkumi hampir 70% populasi dunia.

Berbeza dengan situasi di Malaysia, walaupun ada beberapa platform yang mempunyai sistem affiliate, namun pasaran Malaysia terlalu kecil.

Malaysia sebuah negara yang kecil tetapi mempunyai terlalu banyak sistem affiliate yang diwujudkan. Ianya akan membuatkan ejen & pengamal affiliate marketing sukar untuk buat jualan secara konsisten.

Tiada Jualan = Tiada Komisen

Jadi ini ialah solusi untuk anda affiliate marketer Malaysia..

Sistem ni akan jadi hub produk affiliate & anda hanya perlu promosikan 1 link sahaja untuk jana jualan.

MEMPERKENALKAN…

Evolusi Affiliate Marketing

100+ produk affiliate dalam 1 laman web

Layout yang mampu menarik minat pembeli

Hanya perlu promosikan 1 link sahaja

Content untuk produk telah disediakan

Hanya perlu masukkan ID Affiliate sahaja

Automatik synchorize produk terbaru

Bagaimana Affiliatevo boleh bantu affiliate di Malaysia?

#1 PRODUK DIKUMPULKAN

Apabila semua produk affiliate di Malaysia dikumpulkan dan dijual dalam 1 platform yang sama, ianya memang akan memudahkan anda untuk promosikannya.

#2 SIAP UNTUK PROMOSI

Semua produk sudah siap sedia untuk dijual & dibeli oleh prospek anda. Anda tak perlu buat apa-apa, kami sediakan semua produk anda

#3 PROMOSI 1 LINK

Ejen affiliate tak perlu lagi buat banyak web untuk promote produk berbeza. Anda hanya perlu promosikan 1 link sahaja dan sebarang produk yang terjual akan melayakkan anda menerima komisen.

#4 KERJA LEBIH MUDAH

Ini ialah cara bekerja dengan bijak (work smart) dengan hanya promosikan 1 link sahaja bagi mewakili semua produk affiliate di Malaysia.

#5 AUTO CONTENT

Anda tak perlu setup apa-apa berkaitan produk, semuanya sudah pun disediakan untuk anda. Anda tak perlu buat kerja remeh temeh, kami uruskannya.

#6 LAYOUT TERBAIK

Anda bakal miliki platform yang menggunakan layout proven untuk hasilkan jualan. Semua layout ini juga diwujudkan secara automatik & anda boleh terus promosikannya.

#7 UNLIMITED TAMBAH PRODUK

Boleh tambah produk affiliate baru seberapa banyak yang anda suka atau mengubah produk yang sedia ada, kami sediakan video tutorial cara melakukannya

Yang paling menarik ialah anda tak perlu bayar hosting!

#8 HOSTING FREE

Anda akan gunakan blogspot sahaja untuk letakkan semua produk ini dan ianya kelihatan seperti web professional.

#9 VIDEO PANDUAN 

Panduan video langkah demi langkah setup menggunakan web dan produk installer affiliatevo web anda siap dalam 10 minit.

#10 PRODUK LARIS

Semua produk yang dimasukkan dalam sistem Affiliatevo datang daripada Ordersini & Klikjer dengan produk yang berkualiti tinggi.

#11 SEO POWER

Affiliatevo dipasang di blogspot, platform blogging milik Google. Sudah pasti SEO tidak menjadi masalah untuk tempoh jangka panjang.

Anda masih belum dapat bayangan sebenar?

Mari lihat beberapa contoh platform yang telah gunakan Affiliatevo

Laman utama

[Klik gambar untuk besarkan]

Laman Info Produk

[Klik gambar untuk besarkan]

Setiap produk ada link affiliate anda!

ID affiliate anda akan ada di setiap produk

Jika ada prospek klik link pembelian, mereka akan dibawa ke page jualan produk dan automatik ID affiliate anda akan lekat sekali. Jika ada pembelian berlaku, komisen akan menjadi milik anda.

Lihat Notifikasi Email Dari Platform Affiliate Yang Saya Promote

Berikut adalah email pemberitahuan jualan dan komisyen

Apa kata affiliate marketer yang dah gunakan sistem Affiliatevo?

Lihat apa yang diperkatakan oleh affiliate marketer yang dah gunakan Affiliatevo.

Sistem begini sangat bagus untuk affiliate yang mahu buat kerja dengan lebih mudah. Bayangkan buat iklan dengan promosikan 1 link tetapi boleh jual semua produk yang ada di dalamnya. 

Ianya suatu yang menarik & berbaloi kerana tak perlu hosting. Lifetime hosting guna blogspot sahaja!

Iffat Salleh

CEO, Ordersini

Idea yang mantap! Sesuai untuk newbie yang nak jana income dengan affiliate sebab satu link je semua produk ada.

Affiliater cuma promosikan web affiliate saja. Senang kerja. Benda pun LIFETIME dan dapat BONUS pulak. Memang rugi siapa tak dapatkan sistem ni.

Abang Long Azmi

Founder, Masyook Media

Dah test sistem Affiliatevo hasil tuan Enrico Paragas. Affiliatevo Menjimatkan sesuai untuk semua golongan the best part tak perlu bayaran Bulanan.

Affiliater cuma perlu fokus pada 1 link dengan promosi lebih 100+ produk. Honestly kalau nak hasilkan platform affiliate seperti ini kos biasanya Ribuan Ringgit. Sistem Affiliatevo dah memudahkan kerja seorang affiliater

Oswald Justin

Owner, Projek Affiliate USD

Sistem affiliate semudah ABC!
Tersangat mudah untuk dilakukan.

100++ produk yang berkualiti tinggi
sedia untuk dipromosi dengan 1 LINK! Tak perlu hosting apalagi nak habiskan ribuan ringgit untuk bina platform seperti ini.

Pada Newbie, tak perlu risau sebab
Video Tutorial langkah demi langkah
dan mudah di fahami juga disediakan

Memang sangat-sangat Berbaloi! Terima kasih tuan Enrico Paragas, kerana  memperkenalkan sistem Affiliatevo ini!

Mark Marinus

Graphic Designer, Monster Media

Sistem affliatevo sangat mudah digunakan. Semuanya sudah tersedia tak perlu pening kepala lebih mudah menjana pendapatan di internet.

Siap dengan 100 produk digital yang berpotensi membuat jualan. Recommended yang sukakan kebebasan masa bekerja. Siapa usaha, dia dapat. Terima kasih Enrico Paragas

Rafhan Rafael

Dealer, Halo Telco

Tahniah tuan Enrico Paragas kerana memperkenalkan produk affiliatEvo secara jujurnya pada saya, produk ini sesuai bagi sesiapa yang ingin fokus dalam niche affiliate marketing khas berkaitan produk digital.

Pada saya ia memudahkan khusus newbie menyimpan pelbagai link di merata tempat. Selain itu ia juga memudahkan pembeli membeli produk terbaik pada satu platform yang ditawarkan tanpa perlu tercari2 di merata tempat..

tahniah dan terima kasih.. 🙂

Ridzuan Affan

Internet Marketer

Saya berminat! Berapa saya perlu bayar?

Sekali Bayar Sahaja & Boleh Guna Selagi Anda Menggunakannya

Affiliatevo menggunakan blogspot sahaja untuk simpan segala produk affiliate yang ada. Jadi anda tak perlu bayar hosting setiap tahun untuk gunakan Affiliatevo.

Affiliatevo akan dijual pada umum dengan harga RM499. Namun hari, sempena pelancaran, anda tak perlu bayar sebanyak tu.

Harga lifetime Affiliatevo hari ini

24.10.2020

Anda hanya perlu bayar

RM499

RM399

Rm299

Rm159 Sahaja

Sebentar!

Kami juga ada BONUS KHAS untuk anda hari ini

Anda juga akan menerima bonus berikut jika buat pembelian hari ini.

BONUS TRAFFIC
Authority Traffic Mastery

10 Modul yang akan ajarkan step by step teknik berkesan untuk dapatkan targeted traffic dalam masa yang pantas di mana jua platform yang anda gunakan. 

Module 1 – Videos
Module 2 – Upsell Page
Module 3 – 7 Day Autoresponder Series
Module 4 – Special Report
Module 5 – Affiliates Toolbox Page
Module 6 – Social Media Swipe Kit
Module 7 – Top Forums and Blogs
Module 8 – Keywords
Module 9 – Audios
Module 10 – Feature Images

Namun, bonus ini hanya akan diberikan kepada 

orang yang terpantas buat pembelian hari ini.

Bonus ini akan ditutup pada bila-bila masa sahaja dari sekarang. Bertindak segera untuk dapatkan Affiliatevo &  bonus istimewa ini.

Anda ada banyak soalan nak tanya berkenaan Affiliatevo?

Apa Itu Affiliatevo?

Affiliatevo adalah sebuah laman web yang dicipta khas untuk menjual ratusan produk digital dalam satu Platform untuk memudahkan memasarkan kesemua produk dan mula jana income dengan affiliate dari sekarang.

Bagaimana Jana Pendapatan Dengan Affiliatevo ?

Ratusan produk yang ada didalam platform web affiliatevo datangnya dari ordersini dan klikjer yang mana kedua platform ini menyediakan program affiliate atau agen. Anda perlu mendaftar kedua platform ini untuk mendapakan ID dan layak menerima bayaran comission.

Bagaimana Comission Dibayar?

Selepas mendaftar di ordersini dan klikjer anda akan diberikan satu ID dan ID inilah yang akan di tanam di setiap produk  Web Affiliatevo. jika berlaku sebarang jualan anda layak menerima comission dan bayaran terus ke bank anda.

Saya Tak Mahir Buat Web Dan Coding Bagaimana?

Dengan Affiliatevo tidak perlu sentuh sebarang coding kerana pihak kami akan tolong buatkan kesemuanya untuk anda. Dari setup, design website, masukan content, gambar, produk , ID atau link affiliate disetiap produk. Video tutorial disediakan untuk setup web affiliatevo anda hanya dalam 5-10 minit

Maklumat Diperlukan Untuk Setup Web Affiliatevo?

Maklumat yang diperlukan hanya ID Ordersini Dan Klikjer. Selepas membuat pembelian anda akan dibawa ke laman untuk generate web Affiliatevo dan download fail tersebut dan upload ke blogger.

Bagaimana Dengan Support?

Support kami sediakan jika menghadapi sebarang masalah dengan web affiliatevo ada melalui Whatsapp pada bila bila masa.

Perlu Hosting & Domain Tak Web Affiliatevo Ni?

Tidak perlu hosting dan untuk domain adalah optional jika nak guna domain sendiri terpulang pada anda.

Boleh Guna Platform Lain Selain Ordersini & Klikjer?

Buat masa ini untuk pasaran malaysia hanya untuk kedua platform ini sahaja untuk platform international support untuk JVZOO, Warrior Plus Dan Clickbank.

Produk Baru Ada Tambah Tak?

Kami sediakan video tutorial cara tambah atau ubah produk sedia ada, boleh tambah seberapa banyak produk yang anda suka.

Siapa Yang Sesuai Mendapatkan Affiliaevo?

Affiliatevo sesuai kepada semua golongan samada newbie atau yang sudah otai. Terutama mereka yang tercari cari model bisnes online modal ciput, mudah dan pantas. Paling best tidak perlu uruskan tempahan dan penghantaran, tugas kita promosi, promosi dan promosi tunggu emel pemberitahuan dari ordersini dan klikjer yang kita menerima comission.